-
ხარაჩოების აწყობის მოთხოვნები, ორგანიზება და პრაქტიკა
-
სიმაღლეზე უსაფრთხოდ მუშაობა
-
შრომის უსაფრთხოება სამშენებლო სექტორში
-
სურსათის უვნებლობა და კვების ობიექტების უსაფრთხოება
-
HACCP და სისტემის დანერგვის საფეხურები
-
ავტოდამტვირთველის უსაფრთხოდ ოპერირება და პრაქტიკა
-
ავტოსატრანსპორტო უსაფრთხოება
-
სპეც. ტექნიკის უსაფრთხოდ ოპერირება
-
შეზღუდულ სივრცეში მუშაობა
-
ტრენერთა ტრენინგი
-
შრომის უსაფრთხოება სამედიცინო სექტორში
-
გარემოს დაცვა
-
ნარჩენების მართვა
-
ბიოლოგიური უსაფრთხოება სამუშაო სივრცეში
-
საგანგებო სიტუაციების მართვა და ევაკუაციის ღონისძიებები
-
მიკროკლიმატის და ფიზიკური ფაქტორების გაზომვების სპეციალისტის კურსი
-
მეჯალამბრის უსაფრთხოდ მუშაობის პროცედურები
-
ელექტრო უსაფრთხოება
-
უბედური შემთხვევების, საშიში შემთხვევების და პროფესიული დაავადებების მოკვლევა
-
შრომის უსაფრთხოების სისტემის აუდიტის ჩატარების წესი და პროცედურები
-
ინდივიდუალური და კოლექტიური დაცვის საშუალებები
-
საერთაშორისო სტანდარტები შრომის უსაფრთხოების სფეროში
-
ქიმიური ნივთიერებების კლასიფიკაცია და უსაფრთხოების წესები
-
უსაფრთხოების ნიშნები და მონიშვნები სამუშაო სივრცეში
-
ტვირთის გადატანა
-
აალებად და ფეთქებად ნივთიერებებთან მუშაობის სტანდარტები და წესები
-
შრომის უსაფრთხოება მანქანა-დანადგარებთან, მოწყობილობებთან და სხვა სამუშაო ხელსაწყოებთან მუშაობისას
-
შრომის უსაფრთხოება სამთომოპოვებით მრეწველობასა ან/და მძიმე დამამუშავებელ მრეწველობაში
-
შრომის უსაფრთხოება მსუბუქ მრეწველობაში
-
შრომის უსაფრთხოება მომსახურების სექტორში და საოფისე საქმიანობისა